Laga din mountainbike hos Leffes cykelverkstad i Uppsala

Mountainbikes

Stranglehold, thru-shaft, dropperpost?
Vi hjälper dig reda ut begreppsdjungeln och att finna en perfekt mountainbike till dig.

Kontakta oss om du har några funderingar

Marlin 7 mountainbike du kan köpa hos Leffes cykel i Uppsala i olika färger

Marlin 7,

Marlin 7 är inledningen till tävlingsklara MTB-cyklar. Marlin-seriens lättstyrda och lätta RockShox-gaffel och stora växelområde gör den här modellen till den bästa för nybörjare som vill ha en hardtail för cross country, med bra komponenter som står sig väl jämfört med våra allra bästa tävlingscyklar.

Pris: 10299KR

Marlin 6 mountainbike du kan köpa hos Leffes cykel i Uppsala i olika färger. Helhetsbild på cykeln

Marlin 6

Marlin 6 är en riktig introduktion till cross country med dämpad framgaffel, 24 växlar och ett stort växelområde. Det är lätt att hitta rätt växel när man klättrar. Den bygger på Treks gedigna terrängkunnande, men är även utrustad med sådant som monteringsfästen för pakethållare och cykelstöd. Således är den även ett utmärkt val för jobbpendlaren.

Pris: 7499KR

Marlin 5 mountainbike du kan köpa hos Leffes cykel i Uppsala i olika färger. Hela cykeln i skogen

Marlin 5

Marlin 5 är en terrängutrustad pendlingscykel. Den är perfekt för äventyr, både på och vid sidan av stigen. Med dämpad 100 mm framgaffel, 21 växlar och fästen för pakethållare och skärmar är den det idealiska valet för nya stigcyklister, eller för vem som helst som söker en bekväm, stabil pendlare som är lika robust som en MTB.

Pris: 6799KR

Giant herrcyklar

Världens största tillverkare av herrcyklar. Vi både säljer och lagar Giant-cyklar i vår butik och cykelverkstad. Besök Giants hemsida för utbud av cyklar, vi´har tillgång till hela Giants sortiment.

Besök Giants hemsida för att hitta din drömcykel