Kom ihåg att serva din cykel hos en cykelverkstad i Uppsala

Om oss

Leffes – en cykelsaga i Uppsala

Vi säljer och servar nya och begagnade cyklar. I vår verkstad kan vi erbjuda alla typer av reparationer på din cykel, då vi har kunnig personal som uppdaterar och utbildar sig på det nya som kommer på marknaden. Leffes Cykel grundades 1988 av Leif Ahlström som varit i cykelbranchen sedan 1963 (blott 13 år gammal började han jobba på Hickes). Men drömmen om eget blev verklig i mars 1988 då Gunnar ”Gurra” Svensson skulle gå i pension. Sedan årsskiftet har sonen David tagit över verksamheten och siktet är inställt på en större och modernare verksamhet. 

Leffes Cykel är en av 50 butiker som ingår i Tvåhjulsmästarna en av Sveriges största kedjor inom cykelbranschen. Hos oss hittar du cyklar och tillbehör från välkända tillverkare som arbetar för att alltid vara ledande inom sina segment. Cykelmärken du hittar på Leffes Cykel är Nishiki,Trek, Helkama, Pilen, Batavus och Winther. Tllbehör från små och stora tillverkare som Abus, Continental, Thule och Shimano.

Leffes cykel säljer och servar cyklar i Uppsala
Citattecken som sedan visar citat om Leffes cykelverkstad

Skulle pumpa cykeln där. Jättesnäll personal som uppmärksammade att en del var trasig och utgjorde en allvarlig säkerhetsrisk, så han gav mig reservdel helt gratis!! wow!

Leo R

Nöjd kund

Våra tjänster

Vi älskar cyklar. Vår cykelverkstad ger nytt liv till alla sorters cyklar. Vi erbjuder många tjänster inom cykellagning samt att vår butik säljer både begagnade och nya cyklar. Hos oss på Leffes cykel hittar du en cykel för alla delar i vardagen. Oavsett om du ska cykla till jobbet eller om du ska ut i backen. Vi har alla olika sorters cyklar. Fynda din hybridcykel, in nya elcykel, din mountainbike eller en helt vanlig cykel. Har du några funderingar är vi bara ett telefonsamtal bort.

Vi rear ut cyklar hos oss på Leffes cykel.

Verkstad

Kontakta oss för tidsbokning i vår cykelverkstad. Vi tar oss ann alla sorters cyklar.

Mtb i Uppsala höga. Vår cykelverkstad gör din cykel redo för vårens trails

Cyklar

Följ länken nedan eller besök butiken för att hitta vårt utbud av cyklar

Racer på landsväg i Uppsala. Laga din cykel i vår cykekverkstad

Kampanjer

Här finns aktuella kampanjer och erbjudanden på olika cyklar. Besök sidan för att hitta cyklarna

Boka tid i cykelverkstaden via formuläret

Fyll i de efterfrågade uppgifterna i formuläret. Vi återkommer med en bokningsbekräftelse.