Pilen damcykel i Uppsala

Standard

Hitta din nya cykel hos oss på Leffes.
Kontakta oss gärna vid frågor

Pilen lyx special cykel i Uppsala parkerad vid fyrisån

Pilen lyx special

Vi på Leffes är mycket stolta och glada återförsäljare av Pilen! Pilen Cykel tillverkar cyklar av högsta kvalité i sin verkstad i Gamleby. Ramar i krom-molybden stål 4130 eller aluminium 6061 T6 som får en hård och slitstark pulverlack kombineras med shimano komponenter, deras egna handbyggda starka hjul, tange vevlager, rostfria detaljer, Brooks lädersadlar eller Selle Royal syntetsadlar. Och dessutom kan du designa cykeln själv! Följ länkarna nedan för att skapa din drömcykel! Länk till byggmodulen där du ser ändringarna; https://www.pilencykel.se/sv/vara-cyklar/byggmodul-lyx-special/ Länk till prisberäknaren; https://www.pilencykel.se/workshop/produkt-kategori/cyklar/pilen-lyx/

Ram:CrMo 4130 alt. 6061 T6
Gaffel:CrMo 4130 alt. 6061 T6
Bromsar:Shimano
Däck:Schwalbe

Centurion Challenger är en stadscykel som orienterar sig brett efter många olika körbehov. Med sina enkla lösningar och en komfortorienterad design utmanar Challenger vardagens olika uppgifter. Challenger är en komplett cykel som gör det hela enklare med sitt stora utrustningspaket.

PRIS: 8795:-

Centurion Challenger är en stadscykel som orienterar sig brett efter många olika körbehov. Med sina enkla lösningar och en komfortorienterad design utmanar Challenger vardagens olika uppgifter. Challenger är en komplett cykel som gör det hela enklare med sitt stora utrustningspaket.

Pris 8795:-

Cykel modell Nshiki vit till salu hos Leffes cykel

Nishiki 207

En fullutrustad city-cykel med navväxlar, fotbroms och en praktisk korg. Även hydraulisk skivbroms fram. Den levereras komplett med lås och belysning, där lampan fram drivs av navdynamo. Precis som övriga City-cyklar är 207 byggd på Nishikis egenutvecklade ramkoncept. Resultatet är en lätt och komfortabel pendlarcykel med lågt insteg som inte kompromissar ramens stabilitet samt minimalt underhållsbehov.

Pris: 10995:-

NISHIKI H-307

En ny klassiker? Fullutrustad city-cykel med navväxlar, fotbroms och en praktisk korg. Även hydraulisk skivbroms fram. Den levereras komplett med lås och belysning, där lampan fram drivs av navdynamo. Precis som övriga City-cyklar är 207 byggd på Nishikis egenutvecklade ramkoncept. Resultatet är en lätt, stabil och komfortabel pendlarcykel med minimalt underhållsbehov. Lättast i klassen? Hög ram tas hem på beställning

Pris: 10995:-

Cykel Uppsala modell Vinter Classic 7 i svart färg

WINTHER SHOPPING CLASSIC 7

Shopping Classic är en sann shoppingcykel med klassisk geometri och lågt insteg. Cykeln är rikligt utrustad med fokus på komfort och frihet. Fullt utrustad med navdynamo, 7 växlar, bakljus och fast lås.

Pris: 6995:-

Cykel Uppsala modell Vinter shopping classic 3 i svart färg

WINTHER SHOPPING CLASSIC 3

Shopping Classic är en sann shoppingcykel med klassisk geometri och lågt insteg. Cykeln är rikligt utrustad med fokus på komfort och frihet. Fullt utrustad med navdynamo, 3 växlar, bakljus och fast lås.

Pris: 6495:-

Monark Sofia är en klassisk lättrullad damcykel med bekväm sittställning. Perfekt för dig som vill ha en bra och bekväm cykel för vardaglig cykling. Navdynamo fram och batteridrift i baklyset.
3-växlad: 7995kr
7-växlad: 9495kr